10.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: През повечето време беше ей така, колкото да мине мачът

Тони Дечев: През повечето време беше ей така, колкото да мине мачът

Надявам се в останалата част на първенството някои от момчетата да обмислят възможността, която имат, допълни наставникът на Ямбол

„Честно казано, не съм доволен от мача. Имаше моменти, когато изглеждахме добре и правехме смислени неща, но през повечето време беше ей така, колкото да мине мачът, и да дойдат празниците. Трудно се играе и тренира в тези дни. Пътувахме в деня на срещата. Не бяха много свежи момчетата, но няма смисъл да се оправдаваме. Наистина имаше минути, в които изглеждахме равностойни на Балкан, което естествено, ми дава някакъв оптимизъм. Дава ми и добро настроение. Като цяло обаче имаме периоди на пропадане, които никак не можем да контролираме. Нямаме добра ротация. Младите играчи са много зелени още. Косьо беше с контузия и не го ползвахме“, коментира наставникът на Ямбол Тони Дечев след загубата от Балкан с 81:94 в Ботевград.

Много трудно е да се играе качествен баскетбол на високо ниво срещу отбор като Балкан с гардове на по 19 години. Аз обаче смятам, че е добре за тях, ако наистина се опитват и разбират какъв е смисълът на цялата работа. Засега още не го виждам. Надявам се в останалата част на първенството някои от момчетата да обмислят възможността, която имат, да играят в НБЛ срещу добри отбори и да използват това, за да израстват, а не просто да си говорим празни приказки. Иначе поздравления за Балкан за победата. Нашият мач, както се казва, е на 3 януари. През първото полувреме Балкан беше 70% от игра, през второто спадна на 55% и мачът затова се изравни.В началото почти не противодействахме по никакъв начин на Балкан и това беше причината да играят толкова леко и всичко да им се получава. 32 точки ни вкараха през първата част, а срещу такъв отбор, ако започнеш така мача, няма какво по-добро да очакваш“, допълни треньорът на ямболии, които ще посрещнат 2022 г. на осмо място в класирането с баланс от 2-8.

Балкан не сбърка срещу Ямбол в края на годината (видео)

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани